Mesaje din partea conducerii

Stimați colegi,

 

Comunicarea reprezintă sângele care curge în venele unei echipe. Atunci când comunicarea funcționează, echipa funcționează. Pentru că ne dorim să fim cât mai eficienți și cât mai apropiați, am hotărât să folosim acest instrument, pagina de Intranet, pentru a îmbunătăți comunicarea dintre noi.

 

Pe pagina de Intranet puteți să găsiți AGENDA cu contacte pentru fiecare angajat al societății, puteți afla cine sunt cei mai buni dintre cei mai buni la rubrica ANGAJATUL LUNII, puteți afla care sunt beneficiile de care vă bucurați în calitate de angajați ai RELOC, vă puteți menține la curent cu anunțurile interne din cadrul societății, puteți lua cunoștință despre evenimentele noastre. Practic, aveți la dispoziție, întreg universul RELOC, accesibil printr-un simplu click.

 

Intranetul conține și o secțiune de DOCUMENTE UTILE, precum și CALENDARUL DE PRODUCTIE, tocmai pentru că l-am conceput ca un instrument care să vină în folosul muncii de zi cu zi din societate.

 

Nu în ultimul rând, există o secțiune de CHAT care poate fi folosită pentru a facilita comunicarea directă dintre noi în cadrul proiectelor care necesită participarea mai multor colegi sau care necesită implicarea reprezentanților din diferite departamente. Este un instrument modern și util de comunicare, care, însă nu trebuie confundat cu un instrument de socializare.

 

Încercăm în fiecare zi să devenim mai buni, mai competitivi. Încercăm în fiecare zi nu doar să ținem pasul cu evoluția lumii din jur, ci să venim în întâmpinarea ei. Această pagină de intranet este una dar unul dintre modurile prin care reușim să facem acest lucru.

 

Forța RELOC stă în oamenii săi și în comunitatea minunată pe care am creat-o împreună! O comunicare mai bună și o cunoaștere mai amplă a lucrurilor care se întâmplă în companie nu fac decât să ne întărească echipa și să ne unească. Iar când suntem uniți, suntem de neoprit, suntem RELOC!

 

Vă dorim succes!

error: Continutul este protejat.