GHIDUL ANGAJATULUI

Ghidul Angajatului

Salariul competitiv, tichete de masa, asigurare privata de sanatate, cursuri, reprezinta cateva dintre beneficiile pe care societatea le ofera in prezent

Societatea efectueaza in permanenta studii si analize cu privire la salarizarea personalului astfel incat sa asigure cel putin oferta societatiilor din acelasi domeniu de activitate si astfel incat sa motiveze si sa pastreze forta de munca.

Cardul Gusto Pass este o forma moderna si prietenoasa de beneficiu extra-salarial : tichetul de masa in format electronic.

Cardul Gusto pass functioneaza in sistemul MasterCard si are optiunea contactless.

 

Printre avantaje oferite se numara :

Acoperire extinsa – cu cardul GustoPass, angajatii au acces la o retea larga si dersificata de restaurante si magazine din intreaga tara.

 

Flexibilitate – Cardul de masa nu impune cheltuirea unei sume minime; angajati au posibilitatea de a-l utiliza pentru suma exacta de care are nevoie, chiar la nivel de zecimala.

 

Rapiditate contactless – Cardul de masa Gusto Pass are tehnologie contactless. Se poate folosi în siguranta fara PIN, pentru sume ce nu depasesc 100 lei, in locatiile echipate cu cititoare de carduri contactless.

 

Pentru verificarea soldului si a tranzatiilor efectuate angajati pot apela fie la platforma securizata www.cardsodexo.ro , precum si la aplicatia Card Sodexo Romania.

 

De asemenea, compania s-a gandit la necesitatile salariatilor si pune la dispozitie acces la Extra-serviciul Mesager Plus care permite accesul nelimitat al utilizatorilor la sistemul de informare prin SMS și email, fără tarifarea suplimentar a transmiterilor; schimbări gratuite de PIN nelimitat.

 

Societatea se gandeste la nevoile salariatilor pune la dispozitie asigurare privata de sanatate la clinica Regina Maria.

Clinica Regina Maria pune la dispozitie in Craiova 2 policlinici : Policlinica Centrala si Policlinica Universitati, precum si de un centru de medicina muncii si imagistica, dispune de peste  20 de cabinete si peste 40 de medici si pune la dispozitia pacientilor o gama larga de specialitati medicale ambulatorii.

 

Salariati au acces la o gama variata de specialitati : cardiologie, endocrinoligie, ORL, dermatologie,  medicina muncii, medicina generala, neurologie, obstetrica-ginecologie, oftalmologie, psihiatrie etc, precum si la o gama variata de analize, proceduri, tratamente decontate 100%.  www.reginamaria.ro

 

In afara concediului de odihna, salariaţii au dreptul la zile lucratoare platite în regie pentru evenimente deosebite în familie, sau alte situaţii, dupa cum urmeaza :

*decesul soţului, copilului, parinţilor, socrilor – 5 zile

*deces frate, sora, bunici  – 3 zile

*donator de sange – cf. legii

*casatoria unui copil – 5 zile

*casatoria salariatului- 5 zile.

*nasterea unui copil – 5 zile.

 

Salariaţii Societatii RELOC S.A. care se pensioneaza pentru limita de varsta vor primi din partea societaţii o indemnizaţie egala cu :

* 1.000 lei, daca pun în aplicare decizia de pensionare în termen de 15 zile de la comunicare, conditionat de existenta a cel putin 10 ani (inclusiv) consecutiv lucrati in societate.

* 1.500 lei, daca pun în aplicare decizia de pensionare în termen de 15 zile de la comunicare, conditionat de existenta a mai mult de 10 ani consecutiv lucrati in societate.

 

În afara ajutoarelor prevazute de lege, la care au dreptul, salariaţii vor beneficia de urmatoarele ajutoare acordate de unitate pentru evenimente deosebite in familie:

*se acorda un ajutor de 1.000 lei pentru nasterea (adoptia) fiecarui copil.

*în cazul decesului salariatului, un ajutor în valoare de 4.500 lei, acordat familiei ;

*se acorda un ajutor în valoare de 2.000 lei la decesul unei rude de gradul I, conform legii şi a soţului/soţiei salariatului.

 

Pe langa zilele de concediu, salariati beneficiaza si de o prima de vacanta in valoare de 600 le brut , precum si de acordarea unei reduceri cu 50% a contravalorii serviciilor turistice si/sau tratament, inclusiv transportul, pe perioada concediului de odihna sau alte zile de sarbatoare legala acordate conform Contractului Colectiv de Munca pentru salariatii proprii si membrii de familie ai acestora, dar nu mai mult de 1.000 lei.

 

Pentru salariatii din provincie societatea deconteaza contravalorea a 50% din costul abonamentelor pe calea ferata si auto pe trasee exterioare.

error: Continutul este protejat.